Dagens ret

(Kan ændres hvis kokken får en god ide - men det sker sjældent!)


 

Vi tager forbehold for prisændringer!

Mandag:

lukket (dagen benyttes til brænding af Høbergs Akvavit i baghuset)


Tirsdag:

Stegt flæsk med persillesovs 158,-


Onsdag:

Gammeldags grydestegt kylling med agurkesalat og rabarberkompot
Efterår og vinter: Sprængt oksebryst m/peberrodssovs begge 158,-


Torsdag:

Frikadeller - med flødestuvet spinat eller spidskål (alt efter kokkens humør) 158,-


Fredag & Lørdag:

Hvad der falder kokken ind (dagspris)


Søndagsfrokost kl. 11.00-17.00




Friedrich Kuhlau

- Han har aldrig boet her og er aldrig kommet her.

Hans billede er blot medtaget, fordi en af hans livretter var Stegt Flæsk med Persillesovs.
Så hvis han var kommet her, havde det nok været en tirsdag.

Eller en torsdag. Han var nemlig også meget glad for frikadeller.